Toimitusehdot ja asiakaspalvelu

Ehdot ovat voimassa 1.3.2014 alkaen. Ehtoja sovelletaan asiakkaan ja myyjän välillä, ellei toisin ole osapuolten välillä sovittu.

Kaikki hinnat ovat verkkokaupassamme ilmoitettu arvonlisäverollisena. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme kaikki oikeudet hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Kaikki tekniset tiedot, mitat ja tuotetiedot sitoumuksetta. Tuotekuvat ovat suuntaa antavia ja voivat esittää kokonaan tai osittain erilaista tuotetta. Tuotekuvissa voi olla hintaan kuulumattomia lisävarusteita tai ne voivat puuttua kuvasta.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Finntensid Oy, y-tunnus 1980502-8. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomessa.

Tilaaminen

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksunpalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830


Verkkomaksut

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika

Toimitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Tilauksen toimitusaika on 2-5 arkipäivää ellei tilausvahvistuksessa muuta ilmoiteta.

Toimitusehdot

- Vapaasti vastaanottajalla Finntensid Oy:n käyttämällä kuljetusyhtiöllä, kun toimituksen nettoarvo on vähintään 400€

- Toimitusmaksut alle 400€ toimituksissa ovat:
* 15€ (sis. Alv) kun toimituksen paino on 0 – 5.99 kg
* 19€ (sis. Alv) kun toimituksen paino on 6 – 9.99 kg
* 23€ (sis. Alv) kun toimituksen paino on 10 kg ->


- Emme veloita erikseen lava- tai muita pakkauskustannuksia
- Toimitukset valtakunnallisesti Finntensid Oy:n käyttämällä kuljetusyhtiöllä, asiakkaan kotiin toimitettuna.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäisessä pakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita. Tuotteet on palautettava täysinä myyntierinä.

Lisätietoja etämyyntiä koskevasta kuluttajansuojalaista löytyy kilpailu- ja kuluttajaviraston nettisivuilta.

HUOM! Pyydä aina ennen palautusta asiakaspalvelustamme toimintaohjeet. Hyväksymme ainoastaan ohjeittemme mukaisesti tehdyt palautukset. Asiakaspalveluun voitte olla yhteydessä joko sähköpostitse: finntensid@finntensid.fi tai puhelimitse 08 4106800.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tilaus on kuljetuksen aikana kadonnut, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi joko puhelimitse numeroon 084106800 tai osoitteeseen finntensid@finntensid.fi tai postitse osoitteeseen:

Finntensid Oy
Korjaamontie 16
84100 Ylivieska


Ilmoitus virheellisestä tuotteesta tai toimituksesta on tehtävä 7 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Jos pakettisi on vioittunut toimituksessa, on vioittuneesta tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio toimituksen toimittaneelle taholle.

Pidätämme kaikki oikeudet muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Finntensid Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Finntensid Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.


Jatka
VALMISTAJAT
PIKAHAKU
 
Käytä hakusanoja löytääksesi tuotteen jota etsit.
Kehittynyt haku
0 tuotetta
Tuotteesta ei ole arvioita